Demo

Magento webshops bruges med fordel på store netbutikker

Magento er et meget populært Content Management System(CMS), der bruges af mange større virksomheder. Det bruges ofte i disse sammenhænge da Magento har uendeligt mange muligheder for udvikling og tilpasning. Der er dog andre muligheder end Magento, og hvis man skal have en mindre webshop kørende, kan man overveje WooCommerce til WordPress eller VirtueMart til Joomla, som begge også er systemer vi arbejder med og udvikler i.

Køb en Magento webshop der sikrer din online fremtid

Hvis du er i tvivl om hvilket system du skal bruge på din webshop, tilbyder vi gerne at komme til dig og gennemgå dine muligheder og krav. Vores fokus område ligger hovedsagligt i Esbjerg, Varde, Ribe og Kolding - men du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så skal vi nok finde ud af noget.

Køb Magento extensions vi ved der virker!

Vi har selvfølgelig en bunke Magento extensions vi ved der virker, som vi gerne vil bruge på din webshop. Hvis du er i tvivl om vores extensions, kan det din webshop skal bruge, hvad enten det er auktions system, abonnements baserede køb eller noget helt andet, så er du meget velkommen til at kontakte os.